Aanmelden Tour de Bouw Locatie(s)

De regionale projectlocaties zijn de spreekwoordelijke kapstok van Tour de Bouw.

Door middel van de projecten laten we de diversiteit zien van de regionale bouw en hoe we samen uitdagingen aanpakken op het gebied van wonen, werken, recreëren en mobiliteit. Als bijkomend effect van het fietsen langs de projectlocaties ervaren we dat de fiets zorgt voor een efficiënter gebruik van de schaarse ruimte en ook bijdraagt aan de realisatie van bouw- en ontwikkelopgaven.

Als gezamenlijk doel fietsen we om een bijdrage te leveren voor het Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker.

De missie van het Prinses Máxima Centrum is ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

De organisatie wordt dit jaar alweer voor de 9e keer verzorgd door Bouw-Klik, natuurlijk met de noodzakelijk support van alle bouwpartners.

Hoofdlocatie
Voor deelname met 1 hoofdlocatie verzoeken wij een donatie van €500,- op jullie actiepagina in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De actiepagina wordt na overeenstemming aangemaakt.

Extra locaties
Voor deelname per extra locatie verzoeken wij een donatie van €250,- op jullie actiepagina in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Maximaal 5 locaties inclusief de hoofdlocatie.

Team Actiepaginas 2025

Nog niet eerder meegedaan met een projectlocatie? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@tourdebouw.nl of bel met 071-2073260

Een vrijwillige sponsorbijdrage per deelnemend project wordt zeker gewaardeerd en helpt ons dit mooie evenement keer op keer beter onder de aandacht te brengen.

Bouw-Klik / Tour de Bouw verzorgd in samenspraak met u de definitieve selectie van de deelnemende projectlocaties. Bij de keuze wordt rekening gehouden met:

  • Voorkeur locatie bouwpartner
  • Goede verdeling van de locaties in de regio gelegen tussen Amsterdam-Utrecht-Rotterdam
  • Locaties binnen een straal van ca. 35 kilometer rondom Leiden kunnen worden opgenomen voor de Tour de Bouw Avondetappe
  • Voorkeur voor projecten in directe omgeving rondom vestiging
  • Diversiteit aan projecten
  • Bereikbaarheid met de fiets

Aanmeldformulier projecten

Ter aankleding van uw Tour de Bouw Locatie kunnen er bouwhekbanners en beachvlaggen worden aangeschaft en desgewenst worden ontworpen. Zie de voorbeelden. Vink uw interesse aan voor meer info.
Tour de Bouw Start- Finishboog

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de Start Actie(pagina) knop.

Of vraag hulp bij het aanmaken: info@tourdebouw.nl