Routes Tour de Bouw 2023

Routes en afstanden

De Challenge
Donderdag 29 juni 2023 vindt de 7e editie van de  Tour de Bouw Challenge plaats. Tijdens de dagetappe fietsen de deelnemers een uitdagende route van 100-250 km of meer langs tenminste 10 deelnemende bouwlocaties.  Routes kunnen samen met de TDB Routemanager worden besproken en gemaakt. Daarnaast zullen er een aantal standaard routes op deze pagina worden gezet.

Avondetappe
Donderdagavond 29 juni 2023 | 17.00-21.00 uur
Speciaal voor de Avondetappe worden er een aantal routes van 25-90 km gemaakt, die allemaal langs het
Centrale Avondetappe Punt” zullen gaan van kantoor Ouwehand Bouw.  Hier zullen ook de feestelijkheden plaatsvinden. Parkeren vlakbij het centrale punt kan bij Parkeerplaats Valkenburgse Meer bij de Kwantum.
Je kan op elk gewenst punt starten in een van deze routes.
Routes fiets je met een gps-systeem.

Tour de Bouw Epiloog / Toertocht
Vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli. Voor degene die er donderdag niet bij kunnen zijn, is er de mogelijkheid om van vrijdag tot en met zondag een route te fietsen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de routes op de site, maar er kan ook voor een alternatieve route gekozen worden. Een eigen route maak je bijvoorbeeld met de navigatiesystemen van Strava of Komoot.

Belangrijk is wel, dat jouw route langs deelnemende bouwlocaties loopt. Heb je hierbij hulp nodig, dan kan er eveneens contact opgenomen worden met de Routemanager: info@tourdebouw.nl

Kaartje Avondetappe

Tour de Bouw 2023 - concept routes - avondetappe

Feestelijkheden Avondetappe

Deze vinden plaats op het terrein van Ouwehand Bouw. Deelnemers fietsen langs of starten en/of finishen op deze locatie. Fiets door de start-finishboog voor een fotomoment en het omhangen van de unieke Tour de Bouw Medaille.

Rond 20.00 uur zal hier het voorlopige eindbedrag van de donaties bekend worden gemaakt.
Hierbij wordt de cheque officieel overhandigd aan het Prinses Maxima Centrum.

We hopen jullie allemaal te zien!

Parkeren vlakbij het centrale punt kan bij Parkeerplaats Valkenburgse Meer bij de Kwantum.

Waar is de start en finish?​

Waar je start en finisht bepaal je zelf of samen met je Team.

Om deelname voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, hebben we ervoor gekozen geen vaste startlocatie te verplichten. Zo kan je opstappen op een punt in de route die voor jou of jouw team handig is. Voor degene die het juist leuk vinden om van een officiële startlocatie te starten, is er uiteraard ook de mogelijkheid dit te doen.

Op donderdag 29 juni wordt er 1 “Officiële Startlocatie” aangewezen.
Zodra deze locatie bekend is, wordt ze hier gecommuniceerd.

Bij de Startlocatie
Bij de Startlocatie wordt voor de start een kort woord gedaan over Tour de Bouw en het goede doel. Natuurlijk worden er de nodige foto’s en video’s gemaakt met een feestelijk startschot om jullie Tour de Bouw van start te laten gaan.

Bij de Avondetappe
De gezellige Tour de Bouw Avondetappe op donderdag kan je invullen als Start- en Finishlocatie of als tussenstop. Parkeren vlakbij het centrale punt kan bij Parkeerplaats Valkenburgse Meer bij de Kwantum.

Staat jouw vraag/ antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op.
Mail info@tourdebouw.nl of bel met Team Tour de Bouw vaste lijn 071-2073260 (Bouw-Klik)