Programma Tour de Bouw 2024

Programma Tour de Bouw 2024

Donderdag 27 juni 2024 'Dag Etappe' 07.00-17.00 uur

07.00 uur Tour de Bouw deelnemers en ambassadeurs fietsen hun challenge
langs minimaal 10 Tour de Bouw Locaties over een afstand van 100km-250km (of nog verder)

09.30 uur officiële startschot Tour de Bouw Dag Etappe op Vliegveld Valkenburg bij Projectkantoor Valkenburg. Toekomstig Valkenhorst
Ook daar starten? Alleen op aanmelding. Laat het ons weten: info@tourdebouw.nl

Lunchen kan tussen 11.30 – 13.30 uur bij >> Locatie Sumatrahof – aanmelden <<

Drankje bij GRUTSK Koffiebar Meelfabriek Leiden

Ook een Challenge fietsen? Fiets bijvoorbeeld mee met Martijn

Donderdag 27 juni 2024 'Avond Etappe' 17.00-21.00 uur

Tour de Bouw Avondetappe
Fiets één van de afwisselende routes van ca 25km-100km langs een selectie van de deelnemende Tour de Bouw Locaties. ( Routes zijn nog in aanbouw )

Startlocatie / Starttijd
Fietsers kunnen een starttijd en startlocatie bepalen / overleggen die hen het beste past. Bijvoorbeeld bij een van jouw favoriete Tour de Bouw Locaties. Probeer de doorkomst of finish bij Kantoor Ouwehand Bouw te mikken op 19.45 uur zodat je de bekendmaking van de voorlopige eindstand kan meemaken.
Starten bij Kantoor Ouwehand Bouw: Parkeren kan bij Parkeerplaats Valkenburgse Meer 

17.00- Racefiets Clinic – Deelname en info op aanvraag – Voor het eerst of weer eens een keer op de racefiets fietsen? Een mooie ervaring inclusief een Tour de Bouw. Wees er snel bij! Aanmeld-link

19.00-21.00 uur Feestelijke start/finish/doorkomst bij Ouwehand Bouw: Voorschoterweg 29, Valkenburg ZH
Om 20.00 uur wordt hier de voorlopige eindstand bekendgemaakt van Tour de Bouw 2024 en ontvangen de fietsers een unieke medaille.

Bewonder de roeiboot van Team Row4Cancer
Op het terrein van de Tour de Bouw Avond Etappe zal de roeiboot van Mark Slats en zijn Team Row4Cancer te bewonderen zijn. In december roeien zij de Atlantische Oceaan over tijdens The World’s Toughest Row 2024! In actie voor Prinses Máxima Centrum.

Team Row4Cancer in actie voor Prinses Máxima Centrum bij Tour de Bouw 27 juni 2024
Monkey Shoulder Music bij Tour de Bouw 2024

– Muziek – Monkey Shoulder
De Katwijkse muzikanten van Monkey Shoulder zullen tijdens de Avond Etappe, rondom de bekendmaking van het voorlopig eindbedrag, de fietsers een muzikaal steuntje in de rug geven bij hun doorkomst of finish bij Kantoor Ouwehand Bouw. Bij mooi weer gezellig buiten naast de Tour de Bouw finishboog.

RAP Woningbezoek
Tijdens Tour de Bouw op 27 juni kan je een van de woningen bezoeken en watertappen. De woning staat naast kantoor Ouwehand Bouw.
RAP Wonen levert betaalbare en duurzame woningen die in een relatief korte tijd gerealiseerd kunnen worden. Door hun industriële productie proces is RAP in staat binnen enkele weken de woningen te bouwen volgens de actuele normen van duurzaamheid en kwaliteit.

RAP Wonen huis Tour de Bouw

De dagen rondom 27 juni 2024
'De Epiloog': vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juli

Lukt het je niet om op donderdag 27 juni 2024 jouw sportieve actie te doen dan kan dat natuurlijk ook op de dagen rondom de officiële datum.

De dagen voor donderdag 27 juni en er na, ‘de Epiloog’ van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni, kan er op eigen initiatief een unieke Tour de Bouw worden gefietst en daarmee ook bijdragen aan het goede doel fietsen tegen kinderkanker voor het Prinses Máxima Centrum.

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)