Programma Tour de Bouw 2023 ( tot nu toe )

Donderdagochtend 29 juni 2023 | 07.00-17.00 uur

07.00 uur Tour de Bouw deelnemers en ambassadeurs fietsen hun challenge
langs minimaal 10 Tour de Bouw Locaties over een afstand van 100km-250km (of nog verder)

08.30 uur officiële startschot Tour de Bouw Dagetappe bij Heembouw: De Lasso-Zuid 22, Roelofarendsveen

Lunchen kan tussen 11.30 – 13.30 uur bij KBM Locatie Topaz Overduin Katwijk – aanmelden vooraf via info@tourdebouw.nl of whatsappgroep

Speciaal biertje ‘Albert’ van De Meelfabriek na Tour de Bouw Challenge bij Grutsk Koffiebar (Meelfabriek) tussen 15.00 – 16.30 uur Maalderijstraat 2a Leiden gelieve vooraf aanmelden via info@tourdebouw.nl

Ook een Challenge fietsen?

Donderdagavond 29 juni 2023 | 17.00-21.00 uur

Tour de Bouw Avondetappe
Fiets één van de afwisselende routes van ca 25km-100km langs een selectie van de deelnemende Tour de Bouw Locaties. ( Routes zijn nog in aanbouw )

Startlocatie / Starttijd
Fietsers kunnen een starttijd en startlocatie bepalen / overleggen die hen het beste past. Bijvoorbeeld bij een van jouw favoriete Tour de Bouw Locaties. Probeer de doorkomst of finish bij Kantoor Ouwehand Bouw te mikken op 19.45 uur zodat je de bekendmaking van de voorlopige eindstand kan meemaken.
Starten bij Kantoor Ouwehand Bouw: Parkeren kan bij Parkeerplaats Valkenburgse Meer 

17.00- Racefiets Clinic – Deelname, info en kosten op aanvraag – Voor het eerst of weer eens een keer op de racefiets fietsen? Racefietstehuur.nl verzorgt een mooie ervaring inclusief een Tour de Bouw. Wees er snel bij! -> info@tourdebouw.nl 

19.00-21.00 uur Feestelijke start/finish/doorkomst bij Ouwehand Bouw: Voorschoterweg 29, Valkenburg ZH
Om 20.00 uur wordt hier de voorlopige eindstand bekendgemaakt van Tour de Bouw 2023 en ontvangen de fietsers een unieke medaille.

Het sportiefste akoestisch trio Koest is er ook weer bij de Avond Etappe om de fietsers een muzikaal steuntje in de rug te geven bij hun doorkomst of finish bij Kantoor Ouwehand Bouw. 

Vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2023

Van vrijdag tot en met zondag kan er op eigen initiatief een unieke Tour de Bouw ‘de Epiloog’ worden gefietst en daarmee bijdragen aan het goede doel fietsen tegen kinderkanker voor het Prinses Máxima Centrum.

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)