Jeugd Bouw - Jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is Oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan.

Gisteren zagen wij een post op LinkedIn van een van onze bouwpartners voorbijkomen. Mooi om te zien hoe de jeugd op een speelse manier de kans krijgt kennis te maken met de bouw.  Zie hieronder de post.

RK Basisschool de Regenboog in Voorschoten heeft een mooie filosofie als het op leren aankomt. Het uitgangspunt van de school is dat onderwijs aansluit bij de talenten van een kind, wat weer bijdraagt aan plezierig leren.

Afgelopen week stond voor groep 3 het thema “bouwen” op de planning en wat leuk dat Ouwehand Bouw hieraan mocht meewerken. Op de bouwplaats van project Foreschate zijn de kinderen in groepjes verdeeld en met begeleiding aan de slag gegaan.

Er zijn muurtjes gemetseld, houten balken gespijkerd en schroeven gedraaid. Mastermate heeft het materieel zoals de troffels, klauwhamers en metselmortel gesponsord.

Jong geleerd, is oud gedaan dat blijkt maar weer. Handige handen en knappe koppen hebben we nu en in de toekomst altijd nodig in de bouw, samen komen we verder!

#DeBouwMaaktHet #doorbouwers #jongebouwers #samen #plezier #Mastermate #Foreschate #Voorschoten

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)