Onze toppers aan het woord

Ieder jaar worden er persoonlijke challenges gereden. En dat juichen wij van harte toe! Wat je challenge ook is, ga die uitdaging aan en doe mee!

“Afgelopen editie heb ik in 4 dagen 525 km afgelegd op de mountainbike.” Aldus Corwin van der Plas van Bouwbedrijf Duindam. Op de vraag waarom hij meefietst antwoordde hij: “Ik doe mee om zoveel mogelijk geld bij elkaar te rijden voor het Prinses Máxima Centrum.”

Corwin van der Plas - Tour de Bouw bij Prinses Máxima Centrum

Maar ook mensen voor wie fietsen niet vanzelfsprekend is, gaan de persoonlijke uitdaging aan. Zo doet Willem van der Plas, directeur van KBM Groep al jaren mee aan de tour met projectlocaties, maar is hij vorig jaar voor het eerst op een racefiets gestapt. “Ik heb zelf vorig jaar meegedaan aan een racefietsclinic, wie weet ga ik dit jaar wel een stuk verder mee op de fiets.” Aldus Willem.

Willem van der Plas KBM - Tour de Bouw

Dat een Tour de Bouw Challenge heel divers is, blijkt wel als we Dionne, marketingmanager van Weboma, vragen wat haar Tour de Bouw uitdaging was. “Zoveel mogelijk bekendheid creëren, om zo samen met onze (keten)partners, zoveel mogelijk geld op te halen voor Juul en het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.”Dionne Baljeu Weboma - Tour de Bouw

Kortom, Een persoonlijke challenge is voor iedereen anders. Waar ligt voor jou de nadruk op?

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)