TDB'23 Locatie Nieuws!

Iedere week presenteren wij hier een aantal Tour de Bouw 2023 Locaties

Logo Tour de Bouw Team Ouwehand Bouw

OUWEHAND

5. Havenhuys

Lisse

Het Havenhuys omvat 20 appartementen van 2-, 3- of 4-kamers en woonoppervlaktes variërend van 51 tot 145 m². Op de derde verdieping worden drie exclusieve penthouses gerealiseerd met tal van inrichtingsmogelijkheden en een prachtige grote buitenruimte met uitzicht over de omgeving. Op de eerste en tweede verdieping zijn zeven appartementen per laag gesitueerd. Net als de penthouses beschikken ook deze woningen elk over een eigen buitenruimte. Op de begane grond sluit het gebouw met nog eens drie appartementen prachtig aan op de omgeving.

Tour de Bouw Locatie
2023, 2022

Logo Tour de Bouw Team BOBgroep

BOBgroep

4. Ibis Styles Rotterdam Ahoy

Rotterdam

BOBgroep is gestart met de bouw van een nieuw hotel in Rotterdam. In opdracht van ontwikkelaar Foruminvest B.V. zal op het parkeerterrein P3 , vlakbij de hoofdentree van Rotterdam Ahoy, een Ibis Styles hotel worden gerealiseerd. De bouw van het hotel, met 250 kamers en een bruto vloer oppervlak van 9876m2, is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid te Rotterdam. De aluminium gevelbekleding en het zetwerk zullen in diverse samenstellingen en kleuren worden uitgevoerd.

Tour de Bouw Locatie
2023, 2022

Logo Tour de Bouw Team De Raad Bouw

DE RAAD BOUW

3. Koningshof

Haarlem

Op de plek van het voormalige pand Koningstein aan de Zuider Buiten Spaarne 22 in Haarlem, worden 18 luxe woningen gebouwd. Het nieuwbouwproject ‘Koningshof’ bestaat uit 9 herenhuizen, 5 grachtenpanden en 4 appartementen. De woningen variëren in oppervlakte van ca. 96 m² tot ca. 207 m². De verkoop van de grachtenpanden en herenhuizen is inmiddels voltooid. De 4 appartementen worden in 2021 in verkoop aangeboden.

Tour de Bouw Locatie
2023, 2022

2. Nieuwbouw/renovatie Topaz Overduin

Katwijk aan Zee

Op het terrein van Overduin bouwen we een nieuwe, moderne woonvoorziening voor bewoners met de ziekte van Huntington. Ook een deel van het hoofdgebouw renoveren we grondig. Na de renovatie komen hier gemeenschappelijke voorzieningen voor alle cliënten van Overduin, zoals behandel- en activiteitenruimtes. In dit deel van het gebouw wordt ook de nieuwe kapel ondergebracht. Tussen de bestaande bouw en het nieuwbouwdeel komt een nieuw te bouwen restaurant als verbindend element. De renovatie van het hoofdgebouw is in januari 2022 gestart. Na afronding starten we in het derde kwartaal van 2022 met de nieuwbouw. We verwachten de nieuwbouw in 2024 in gebruik te kunnen nemen.

Tour de Bouw Locatie
2023

Logo Tour de Bouw Team Weboma

Weboma

1. Het Uiterjoon

Scheveningen

Voor Respect Zorggroep is Weboma momenteel bezig met de renovatie van locatie Het Uiterjoon in Scheveningen. Het bestaande woon-zorgcomplex wordt aangepast, waarna het pand uit 127 zorgkamers en 24 huur appartementen in de vrije huursector bestaat. Hiernaast worden op de begane grond algemene voorzieningen zoals een petit café met terras, een kapsalon, een pedicure en diverse kantoren en personeelsruimtes gerealiseerd.

Tour de Bouw Locatie
2023, 2022

Logo Tour de Bouw Team Den Dubbelden

DEN DUBBELDEN

Logo Tour de Bouw Team Du Prie

du PRIE

Logo Tour de Bouw Team Heembouw

Heembouw

Logo Tour de Bouw Team H&B Bouw

H&B Bouw

Logo Tour de Bouw Team Meijvogel Bouwbedrijf

MEIJVOGEL BOUWBEDRIJF

Logo Tour de Bouw Team Niersman Bouw

NIERSMAN

Logo Tour de Bouw Team Ter Steege

Ter Steege

Logo Tour de Bouw Valkenhorst projectlocatie

Valkenhorst - projectlocatie -

Logo Tour de Bouw Team Van Berkel Aannemers

VAN BERKEL AANNEMERS

Logo Tour de Bouw Team Van der Hulst Bouwbedrijf

VAN DER HULST BOUWBEDRIJF

Logo Tour de Bouw Team Van Rhijn Bouw

VAN RHIJN BOUW

Logo Tour de Bouw Team Van Wijnen

VAN WIJNEN

Logo Tour de Bouw Team Verbij

VERBIJ

Logo Bouw-Klik op Tour de Bouw

Bouw-Klik / Prinses Máxima Centrum