Startschotlocatie Tour de Bouw 2024 - Projectkantoor Valkenburg - Valkenhorst

Startschot Tour de Bouw 2024 – Vliegveld Valkenburg – bij Projectkantoor Valkenburg

Dinsdag 4 juni 2024 hebben we op startschotlocatie Vliegveld Valkenburg bij projectkantoor Valkenburg van het Rijksvastgoedbedrijf het Tour de Bouw locatiebordje overhandigd.

Deze unieke locatie nabij de kust is dé toekomstige woningbouwlocatie met bijna 6000 woningen genaamd Valkenhorst.

Op deze plek starten donderdag 27 juni as om 09.30 uur ’s ochtends een groep enthousiaste fietsers – waaronder Team Gemeente Katwijk – hun Tour de Bouw. Trouwe supporter Wim Korndorffer zal voor de start mede een kort woordje doen.

Teams, fietsers en pers die bij het startschot aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden via info@tourdebouw.nl of bellen met 0712073260.

Meerdere fietsers en teams zijn voor het officiële startschot al een tijdje aan het fietsen en gestart vanaf hun eigen unieke startlocaties. Mogelijk lukt het jullie om ook door de startboog te fietsen bij ‘Projectkantoor Valkenburg’. Laat ons horen als je er bij wilt zijn.

Startlocatie Tour de Bouw 2024 Valkenhorst

Startschotlocatie Tour de Bouw 2024 - Projectkantoor Valkenburg - Valkenhorst

Op de foto v.l.n.r. Stefan Noordhoek en Lindy Nieuwenburg van Rijksvastgoedbedrijf en Martijn Houwaard van Bouw-Klik Tour de Bouw.

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)