Piet van der Plas en Tour de Bouw, Team De Raad Bouw

Piet van der Plas over deelname Tour de Bouw

Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Piet van der Plas de vader van Martin van der Plas die werkzaam is als Uitvoerder bij De Raad Bouw. Vorig jaar ben ik benaderd door Martin met de vraag of ik mee wilde fietsen voor een ontzettend goed doel, namelijk het Prinses Máxima Centrum Foundation. Het werd een rit van 150 km. Ik zal heel eerlijk zijn, toen ik deze rit had gereden heb ik wel gevoeld dat ik een zadel had. Maar dat heb ik er wel voor over gehad omdat deze ziekte genezen moeten worden.
Ik probeer toch voor Tour de Bouw 2024 wat meer te trainen om zadelpijn te voorkomen.
Voor dit doel heb je toch alles over, want het zal je maar gebeuren dat je te horen krijgt dat je kind Kanker heeft, dat is verschrikkelijk.
Het trainen op de fiets valt niet altijd mee want mijn werkzaamheden gebeuren altijd in de nacht. Ik werk bij Strukton Rail en doe veiligheidstaken bij het spoor zodat de baanwerkers veilig hun werk kunnen doen en uiteraard weer veilig en gezond naar huis kunnen. En dat hoop ik ook voor de kinderen die kanker hebben, dat ze na de behandeling ook weer veilig en gezond naar huis kunnen, wat zal dat fijn zijn. Maar daar zijn onderzoeken en geld voor nodig, vandaar dat ik met deze actie mee doe en mee wil blijven doen.
Dus Tour de Bouw ga door met deze actie.
Vriendelijke groetjes ,
Piet van der Plas

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)