Tour van 160 kilometer levert 11.500 euro op voor Stichting Juul

De wielrenners van Tour de Bouw hebben donderdag maar liefst 160 kilometer afgelegd langs verschillende bouwlocaties. Dat deden zij niet alleen voor de eer en de strakke kuiten, maar ook voor Stichting Juul. Dankzij de wielrenners en de bouwmaatschappijen werd er 11.500 euro opgehaald voor de stichting die het Prinses Maxima Centrum steunt in de strijd tegen kinderkanker.

De fietsers begonnen hun tocht in de Bloem in Rijnsburg. Een project van De Raad Bouw. Wouter de Wolff gaf het startsein van de 160 kilometerlange rit. De tocht leidt langs tien bouwprojecten in de regio van onder andere De Raad Bouw, KMB groep en Ouwehand Bouw.

Tour de Bouw is een initiatief van Bouw-klik. De organisatie is blij met de opbrengst die hoger is dan voorgaande jaren. ‘We groeien met steeds meer mensen die mee willen fietsen en bouwmaatschappijen die zich aansluiten’, vertelt Maarten Plug van Bouw-Klik. Volgend jaar staat de tocht opnieuw op de planning.

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de knop Start Actie(pagina)