Tour de Bouw 2024 - Dirk-Jan Meirink

Dirk-Jan Meirink’s Tour de Bouw

Op 27 juni 2024 fietste Dirk-Jan Meirink zijn unieke Tour de Bouw, waarbij hij 374 kilometer aflegde in 14 uur. Als ambassadeur van het Bouw-Klik tourteam en Tour de Bouw zette hij zich in voor het “Quality of Life” project van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Klaar voor de start

Dirk-Jan begon zijn avontuur met een heldere missie:

“Ik fiets dit jaar als ambassadeur mee in Tour de Bouw om zoveel mogelijk donaties op te halen voor het ‘Quality of Life’ project van het Prinses Máxima Centrum. Ik hoop dat zowel de gereden kilometers als het eindbedrag hoger zijn dan voorgaande jaren.”

De tocht

De tocht begon goed, maar na 250 kilometer kreeg Dirk-Jan het aan de stok met zijn maag en wat later kwam hij ook de man met de hamer tegen:

“Colaatje en gel kort op elkaar geen gelukkig huwelijk, vervolgens 🤢. Na 300 km kwam de man met de hamer. En was het nog 50 km rechtstreeks huis fietsen. Volgende keer beter.”

Ondanks dat hij zijn doel van 420 kilometer niet haalde, blijft 374 kilometer een indrukwekkende prestatie.

Dirk-Jan vorig jaar

In 2023 fietste Dirk-Jan 416,93 kilometer langs alle Tour de Bouwlocaties in iets meer dan 17 uur, wat overeenkomt met het verbranden van 30 broodjes hamburger. Dit jaar was de tocht ietsje korter, maar niet minder bewonderenswaardig gezien de uitdagingen.

Bijzonder betrokken

Dirk-Jan’s inzet en doorzettingsvermogen tijdens de Tour de Bouw zijn inspirerend. Zijn fietstocht van 374 kilometer ondersteunt het Prinses Máxima Centrum en toont zijn enorme betrokkenheid. We kijken uit naar zijn toekomstige deelnames en blijven bijdragen aan dit bijzondere doel!

Tot de volgende editie!

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de Start Actie(pagina) knop.

Of vraag hulp bij het aanmaken: info@tourdebouw.nl