De Meelfabriek
Leiden

Van der Wiel Bouw

Projectnaam: De Meelfabriek
Plaats: Leiden
Aannemer: Van der Wiel Bouw
Bronnen: vanderwielbouw.nl – demeelfabriek.nl

Tour de Bouw 2024 Locatie info

Editie 2024: Het bouwterrein binnen de bouwhekken van De Meelfabriek is niet toegankelijk. De locatie is rondom goed te zien langs weg.
Foto: Stuur jouw (team)foto, met De Meelfabriek op de achtergrond, naar 0642460770. Wij delen de foto’s graag op de socials van Tour de Bouw en maak kans op een Tour de Bouw fietsshirt.
Pitstop: info over een in te plannen pitstop volgt. 

Locatie De Meelfabriek doet al mee sinds 2018. De Meelfabriek is een Tour de Bouw Locatie die de fietsers graag aandoen, door de fraaie ligging en omdat je ieder jaar weer een vernieuwd aangezicht hebt.

De Meelfabriek Leiden

Met een vloeroppervlak van maar liefst 55.000 vierkante meter is De Meelfabriek als rijksmonument een omvangrijk herbestemmingsproject. De oude gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en nieuwe gebouwen worden toegevoegd. Met lofts, appartementen en studentenwoningen, hotel, restaurant, sport & wellness, kantoren, winkels en ruimte voor kunst en cultuur ontstaat een levendige plek in de stad. Een unieke plek waar het industriële erfgoed verweven wordt met hedendaagse luxe. Een ontmoetingsplaats van bewoners en bezoekers, van stadsgenoten en toeristen. Een plek die de geschiedenis én de toekomst van de stad is. Meer info op demeelfabriek.nl

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de Start Actie(pagina) knop.

Of vraag hulp bij het aanmaken: info@tourdebouw.nl