Challenges in de spotlight
Tour de Bouw 2023

Maarten Holkers - De Vlinder van 170,77 km.

Vlinder Juul - Maarten Holkers - Tour de Bouw 2023
Tour de Bouw 2023 Maarten Holkers

Maarten Holkers fietste een vlinder van 170,77 km lang op de kaart. Het logo van Juul is een vlinder. Bekijk hier het filmpje van Maarten Holkers tijdens zijn Tour de Bouw waarin hij de motivatie om mee te doen aan Tour de Bouw verwoord. Sportief en creatief in actie voor Prinses Máxima Centrum.

Dirk-Jan Meirink - 416,93 km. langs alle TDB Locaties

Tour de Bouw 2023 eindstand

Dirk-Jan Meirink fietste zijn Tour de Bouw 2023 langs alle, ja alle, TDB Locaties over een afstand van 416,93 km. Zijn effectieve beweegtijd was iets meer dan 17 uur met een gemiddelde snelheid van 24 km/u. Dirk-Jan heeft hiermee ongeveer 30 broodjes hamburger verbrand.
Natuurlijk een prachtige inspanning en actie voor het Prinses Máxima Centrum.

Tour de Bouw 2023 - Dirk-Jan Meirink - 416 km.

Björn Bouwmeester - 204,97 km.

Meer dan 200 km. fietste Björn Bouwmeester nog nooit, tot Tour de Bouw 2023. Een gedeelte fietste hij samen met zijn Team Heembouw en reed het grootste gedeelte van de 200km solo langs Tour de Bouw Locaties tussen IJmuiden, Amsterdam en Leiden. Mooi dat deelnemers zoals Björn, mede door Tour de Bouw en het goede doel, hun sportieve grenzen verleggen en hiermee een inspirerende bijdrage leveren.

Tour de Bouw 2023 - Björn Bouwmeester - 204 km.

Bouw-Klik Running Team Bootcamp Katwijk - 12 km. tot 50 km.

Een sportieve bijdrage te voet, in de stromende regen, door de lopers van Bouw-Klik Running Team Bootcamp Katwijk. De sportievelingen liepen hun Tour de Bouw Run, met soppende sokken, over afstanden van 12 km tot 50 km. langs 17 deelnemende Locaties.

Naast het fietsen kan je dus ook lopend, skeelerend of op een andere inspannende wijze voor het goede doel deelnemen aan Tour de Bouw. Meld je alvast aan voor Tour de Bouw Run 2024.
> info@tourdebouw.nl 

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de Start Actie(pagina) knop.

Of vraag hulp bij het aanmaken: info@tourdebouw.nl