Team Row4Cancer in actie voor Prinses Máxima Centrum bij Tour de Bouw 27 juni 2024

Bewonder de roeiboot van Mark Slats en zijn Team Row4Cancer bij de Tour de Bouw Avond Etappe

Op het terrein van de Tour de Bouw Avond Etappe zal op donderdagavond 27 juni ook de roeiboot van Mark Slats en zijn Team Row4Cancer te bewonderen zijn. Kom op de fiets of parkeer iets verderop bij parkeerplaats Valkenburgse Meer.

Mark Slats en Team Row4Cancer nemen deel aan The World’s Toughest Row 2024!
In actie voor Prinses Máxima Centrum

In december roeien wij als Team Row4Cancer de Atlantische Oceaan over!

Wij zijn Mark Slats, Mijndert Dijkstra, Maarten Diepeveen en Leon Koning en wij doen mee aan de Worlds Toughest Row! Een Atlantische oversteek van 4800km(!) van La Gomera naar Antigua! Voor teamcaptain Mark Slats geen onbekend terrein na een solo-record in 2017 en duo-record in 2020! Natuurlijk wil Team Row4Cancer dus weer zo snel mogelijk de Atlantische Oceaan over en trainen we hard om de snelste roeioversteek ooit neer te zetten. Maar wij zetten ons (ook) maximaal in voor het Prinses Maxima Centrum!

Om onze oversteek en actie voor het Maxima Centrum tot een groot succes te kunnen maken zijn we op zoek naar sponsoren! Hoe kun je deel uitmaken van dit ultieme avontuur en je bedrijfsnaam laten schitteren op de snelste boot in het deelnemersveld van het zwaarste roei-evenement ter wereld? We bieden verschillende sponsorpakketten aan! Neem een kijkje op www.markslats.nl of neem contact op via info@markslats.nl of of spreek een van ons aan tijdens Tour de Bouw! We vertellen je graag meer over ons avontuur!

Natuurlijk doet Team Row4Cancer dit jaar ook (weer) mee aan Tour de Bouw, en tijdens de Avondetappe is onze wedstrijdboot te bewonderen!

Volg onze campagne ook via Instagram en Facebook via: @TeamRow4Cancer!

Lunchlocatie Tour de Bouw

Bij de lunchlocaties is er op donderdag 27 juni de mogelijkheid om op de bouwlocatie een broodje te eten. Graag van te voren even aanmelden.

Succesvol verzonden. Bedankt voor je aanmelding!

Vervolgstap - we zijn er bijna...

Start nu de actie!

Help met jullie actie(pagina) mee om donaties binnen te fietsen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.
Zet ‘m op! -Klik op de Start Actie(pagina) knop.

Of vraag hulp bij het aanmaken: info@tourdebouw.nl