Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van 'Samen Sterk in de Regio!'
voor het goede doel van Stichting Juul & Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker
en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.

Tour de Bouw fietst ondanks de regen mooi bedrag bij elkaar

Bron: foundation.prinsesmaximacentrum.nl

Op donderdag 9 juli 2020 vond de vierde editie van Tour de Bouw plaats. Een fietstocht langs minimaal 10 bouwprojecten in aanbouw of renovatie door bouwpartners van Bouw-Klik. Naast het bewonderen van de bouwlocaties is het doel van Tour de Bouw om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Juul en Prinses Máxima Centrum. Ook dit jaar is de doelstelling behaald, want 40 fietsers, 1 hardloper, 41 bouwlocaties, meer dan 500 donateurs en alle andere betrokkenen hebben tezamen het fantastische bedrag van € 34.750,- opgehaald.

team tourdebouw eindstand 20200713 1000

In verband met de corona-voorschriften was de opzet van de Tour de Bouw aangepast: de deelnemende fietsers fietsten solo of met maatje langs de diverse bouwlocatie volgens een door hen zelf samengestelde route. En ondanks de aanpassing en het slechte weer, werd de Tour de Bouw dit jaar wederom een groot succes. Wij danken de organisatie en een ieder die heeft bijgedragen heel hartelijk voor dit geweldige resultaat.

tourdebouw 2020 bouwkliktourteam maartenholkers3

Tour de Bouw kan overigens nog steeds worden gefietst voor het goede doel. Door 3 bouwlocaties sportief aan te doen kan jij ook nog een medaille verdienen zolang de voorraad strekt. Bekijk alle bouwlocaties, donateurs en fietsende ‘Tour de Bouw ambassadeurs’ op www.tourdebouw.nl.

 

Bron: foundation.prinsesmaximacentrum.nl