header locatie 8 vanderhulstbouwbedrijf tourdebouw 2019

Bouwbedrijf Van der Hulst
Locatie 8 van Tour de Bouw 2019

Na 138km fietsen komt het Tour de Bouw Team aan bij Bouwbedrijf Van der Hulst. Project 'Hoogkamer De Wals' te Voorhout is Tour de Bouw donatie-bouwlocatie nummer 8 van de 10 deelnemende bouwbedrijven. Hierna nog ongeveer 22 km te gaan tot de finish. In de voorgaande Tour de Bouw jaren 2017 en 2018 was Bouwbedrijf Van der Hulst ook al donatie-bouwlocatie.

 

Over het project

bron: vanderhulstbouwbedrijf.nl/de-wals


Fijn buiten wonen in De Wals (alle woningen verkocht)

Dichtbij het centrum van Voorhout is het heerlijk wonen in De Wals, gelegen in de nieuwe woonwijk Hooghkamer. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: de badplaats Noordwijk met haar mooie strand, de Kagerplassen met vele kleine eilandjes en Leiden met z’n historische binnenstad.

De dynamiek van de Randstad in combinatie met de rust van de Bollenstreek maken deze locatie uniek! Het gezellige dorp Voorhout heeft volop voorzieningen en deze liggen op loop- en fietsafstand van de huizen, inclusief het NS-station. Zo reist u eenvoudig met de trein naar Haarlem of Leiden en van daaruit zijn Amsterdam, Utrecht of Den Haag goed bereikbaar. U kunt vanuit hier dus alle kanten op.


Een groene buurt

Met het park Molentocht om de hoek en het water van SINGELS nabij woont u in een groene en waterrijke omgeving. Uniek aan het woongebied is de aandacht voor natuur en biodiversiteit. Door het toepassen van veel groen, duurzame materialen en energiezuinige producten wordt voor u een levendige groene omgeving gecreëerd. Kortom, fijn buiten wonen voor jong en oud.


Fijn thuiskomen in De Wals

De Wals bestaat uit 14 eengezinswoningen en 19 levensloopbestendige woningen gelegen in de groene omgeving van de nieuwe woonwijk Hooghkamer. De huizen zijn comfortabel en sfeervol. En met het oog op de toekomst zijn alle huizen Plus-op-de-Meter. Dit houdt in dat de huizen meer energie opbrengen, dan dat zij verbruiken. De huizen zijn gasloos en worden onder meer voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Omdat de huizen Plus-op-de-Meter zijn, kunt u tot € 25.000,- extra lenen, boven op uw maximale hypotheekbedrag, met hetzelfde inkomen. Duurzaam bouwen is onze insteek in heel Hooghkamer.

Eengezinswoningen
De architectuur van de eengezinswoningen kenmerkt zich door de jaren ’30. Een sfeervol huis met veel daglicht door grote raampartijen die tot aan de vloer lopen. Samen met de architect Kokon uit Rotterdam hebben we de huizen een speels en vriendelijk karakter gegeven. Onder meer door de diverse veranda’s, royale overstekken, mooie gootomlijstingen en soms een houtversiering in de topgevels. Ook de achterzijde van de huizen heeft veel aandacht gekregen en is van gevelstenen voorzien met ook hier diversiteit in de gevels. Heerlijk wonen dus!

Levensloopbestendige woningen
De geschakelde levensloopbestendige woningen zijn een ontwerp van de architect Van Manen uit Noordwijk. Zij bieden een compleet huis op de begane grond. Een comfortabel breed huis met veel daglicht door grote raampartijen. De woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer vindt u beneden. Op de eerste verdieping zijn een tweede slaapkamer en de technische ruimte gesitueerd. Ook is er een royale berging aan de voorzijde van het huis. Dit alles zorgt ervoor dat de huizen zeer geschikt zijn voor senioren, maar ook starters zullen hier heerlijk wonen.

 

Links

bouw-klik.nl/vanderhulst

bouwinderegio.nl

vanderhulstbouwbedrijf.nl/de-wals

 

Foto's

tourdebouw-2019-groep-8-vanderhulst-11500.jpg

dewals-voorhout-bouwbedrijfvanderhulst-bouwklik-1.jpg

dewals-voorhout-bouwbedrijfvanderhulst-bouwklik-2.jpg

tourdebouw-2019-vanderhulst-hoogkamerdewals-02.jpg

tourdebouw-2019-vanderhulst-hoogkamerdewals-01.jpg