Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Donderdag 9 juli 2020 is de 4e editie van Tour de Bouw

[powr-countdown-timer id="e2198987_1579616686"]

aanmelden-tourdebouw-2020.jpg

Opbrengst van Tour de Bouw en andere activiteiten Stichting Juul samen €100.000,-

martijnhouwaard-profielfoto-2019.jpgDoor Martijn Houwaard email bouw klik linkedin Noordwijk 18 september 2019

Dankbaar om samen met Stichting Juul langs te mogen fietsen bij Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Opbrengst van Tour de Bouw en andere activiteiten van Stichting Juul samen €100.000,-! Hiernaast ondertekening convenant met prof. dr. Rob Pieters om de komende drie jaar met Tour de Bouw voor PMC te fietsen in de strijd tegen kinderkanker en ons in te zetten om Bouw-Klik Bouwpartners ook bij dit convenant te betrekken en zoveel mogelijk geld op te halen. PMC heeft deze donaties hard nodig voor activiteiten, die niet door zorgverzekeraars worden betaald om de strijd tegen kinderkanker te winnen en om verblijf en zorg zo kindvriendelijk mogelijk te maken. Geld wordt vooral besteed aan research en opleiding. Daarnaast binnen- en buitenspeeltuin, ouderkindkamers, school, muziekstudio en nog veel meer moois om kinderen tijdens deze zware periode ook nog kind te laten zijn en niet alleen patient.

'Bouwpartners, aan jullie de oproep om je ook de komende drie jaar te verbinden aan dit gezamenlijk prachtige en ook noodzakelijk doel. Onderteken samen met Bouw-Klik dit convenant. Bij wie mag ik hiervoor langsfietsen?'

Heembouw | Ouwehand - Bouwen & Ontwikkelen | Van der Hulst Bouwbedrijf | KBM Groep | Bouwbedrijf Verbij Hoogmade | De Raad Bouw | H & B Bouw B.V. | Jurriëns BV | Van der Wiel Bouw

tourdebouw-stichtingjuul-prinsesmaximacentrum-utrecht-20190918-05.jpg  tourdebouw-stichtingjuul-prinsesmaximacentrum-utrecht-20190918-collage.jpeg  tourdebouw-stichtingjuul-prinsesmaximacentrum-utrecht-20190918-04.jpg


 

klik donatie tourdebouw 2019

Over Tour de Bouw

Tour de Bouw is een afwisselende fietstour over circa 150 km langs 10 bouwprojecten of kantoren van regionale bouwpartners.

Goede doel

Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek naar en de behandelingen van kinderkanker.
100% van het op te halen bedrag door Tour de Bouw voor Stichting Juul komt ten goede aan het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Wij deden mee aan TDB 2019!

Dit waren de donatie-bouwlocaties van Tour de Bouw 2019.

KLIK OP HET LOGO VOOR DE DONATIE-BOUWLOCATIE EN FOTO'S

logo-tourdebouw-deraadbouw-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-vanderwielbouw-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-verbij-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-jurriens-geef.jpg   logo-tourdebouw-heembouw-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-vanberkel-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-hbbouw-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-vanderhulstbouwbedrijf-geef-rond.jpg   logo-tourdebouw-kbm-geef-rond.jpg  logo-tourdebouw-ouwehandbouw-geef-rond.jpg   wijdoenmee-bouwinderegio-tourdebouw-2019.jpg  

Op 18 september overhandigden een delegatie van Stichting Juul en enkele vertegenwoordigers van onze partner Bouw-Klik een cheque met het fantastische bedrag van maar liefst € 100.000,- aan prof. Dr. Rob Pieters, medisch directeur van het Prinses Máxima Centrum. Voor deze speciale gelegenheid waren de vertegenwoordigers van Bouw- Klik op de fiets naar het Prinses Máxima Centrum komen fietsen.

Naast de cheque overhandiging werd ook het driejarig samenwerkingsverband tussen Stichting Juul en Bouw-Klik ondertekend, waarbij Rob Pieters namens het Prinses Máxima Centrum één van de ondertekenaars was. In dit convenant staat beschreven dat de aankomende drie jaar Bouw-Klik de TourdeBouw zal blijven organiseren ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum en dat zij zich zullen inzetten om Bouw-Klik Bouwpartners ook bij dit convenant te betrekken om zoveel mogelijk geld op te halen voor het centrum.

Wij danken Stichting Juul en Bouw-Klik meer dan hartelijk voor de prachtige donatie. We kijken met genoegen uit naar de volgende editie van de TourdeBouw, welke zal plaatsvinden op donderdag 9 juli aanstaande.

Bron: foundation.prinsesmaximacentrum.nl